Word medewerker

Lexeco maakt het verschil uit.

Als je een getalenteerd, hardwerkend en ambitieus advocaat bent, waarom zou je dan bij Lexeco willen werken? Laten we zeggen dat Lexeco zich op drie punten onderscheidt van andere advocatenkantoren en waardoor onze firma een schitterende kans biedt om je loopbaan uit te bouwen. . .

  • Creatieve geesten gezocht – Jammer genoeg wordt er niet altijd creatief gedacht in de juridische sector. Bij Lexeco zijn kennis en efficiëntie niets waard zonder creativiteit. Bij ons wordt je creativiteit gewaardeerd en beloond.  
  • Allen voor één en één voor allen – Sommige kantoren laten hun advocaten liever rivaliseren dan samenwerken. Lexeco niet. In onze firma werken we samen als een geïntegreerd team in een sfeer van wederzijds respect. We putten uit elkaars energie en dynamiek om onze cliënten beter te helpen. 
  • De juiste dimensies, goed gestructureerd - Onze bedrijfsgrootte werkt, voor ons cliënteel en voor ons. We zijn niet te groot en onpersoonlijk. We zijn niet te klein en ontoereikend. We zijn een goed gestructureerd, hecht team dat de grootste en lastigste problemen van onze cliënten tot een goed einde brengt. Bij ons krijgt een advocaat dossiers waarmee hij naam kan maken.

Als dit het kantoor is waarvan je droomt, horen we graag van je. Lexeco is een snelgroeiend kantoor. We kijken dus altijd uit naar advocaten die het in zich hebben om ons team te versterken. 

Lexeco Antwerpen

Mechelsesteenweg 64 b101
2018 Antwerpen

advocaten@lexeco.be
03 233 76 55