Waarom Lexeco

Onze aanpak

Dit horen we zo vaak, “Het is niet persoonlijk, het is puur zakelijk.”   maar niets is minder waar. Onze aanpak bestaat er net in om een persoonlijk contact met de cliënt tot stand te brengen. Hierna volgen de hoofdprincipes van onze werkwijze:

 

Bij ons telt het persoonlijke contact

Bij Lexeco is de oplossing van het probleem niet het einde, maar net het begin van onze dienstverlening. We willen immers echt het verschil uitmaken voor uw bedrijf.

En de beste manier om dat te doen is door de zaken vanuit een andere invalshoek te bekijken, met een persoonlijke aanpak en er voluit voor te gaan. We zijn ervan overtuigd dat we alleen het beste uit onszelf kunnen halen door u èn uw zaak persoonlijk te leren kennen.

Wij zijn betrokken

Als cliënt van Lexeco krijgt u altijd onze persoonlijke en toegewijde aandacht. In de juridische sector zijn heldere taal en een goed contact niet altijd vanzelfsprekend. Bij ons zijn dit geen loze woorden, maar een basishouding. Wij zijn betrokken met u en uw zaak.

Onafhankelijk denkwerk

Lexeco is een onafhankelijk kantoor. Dit wil zeggen dat we vrij zijn om onze eigen weg te gaan en ons toe te leggen op datgene wat wij belangrijk vinden. Hierbij stellen wij het belang van u ,de cliënt, altijd voorop.


Expertise is niets zonder creativiteit

In een wereld waar de enige constante snelle verandering is, bieden we oplossingen waardoor de cliënt een stap voor blijft.

Inzicht in de bedrijfswereld staat hierbij uiteraard centraal: we verliezen het uiteindelijke doel nooit uit het oog en onze advocaten staan bekend om hun duidelijk advies.

Hierbij is onze creativiteit  zeer belangrijk. Net vanwege onze ingenieuze originele oplossingen komen de moeilijkste rechtsproblemen bij ons terecht.

Creatieve oplossingen

We zijn er rotsvast van overtuigd dat je met kennis van het recht alleen, zwaar tekortschiet zonder dieper inzicht en een originele aanpak.

Voor ons is creativiteit de sleutel tot succes om de meest ingewikkelde juridische en zakelijke problemen op te lossen. Wij bekijken uw probleem vanuit een andere , originele invalshoek waardoor we tot creatieve oplossingen komen met een geslaagd resultaat. 

Strategisch eindresultaat

Bovenal willen we het efficiënt en rendabel houden. U kan niet alleen vertrouwen op ons doordacht juridisch advies , maar ook op weldoordachte strategieën, die altijd opgebouwd zijn met het einddoel voor ogen.


Meerwaarde begint bij kennis van zaken

Om het ver te kunnen brengen in de zakenwereld, moet je alles weten wat er over de sector in kwestie bekend is.

Die stelling geldt ook voor advocatenkantoren. Het succes van Lexeco is te danken aan onze diepgaande kennis van de sector waarin onze cliënten actief zijn. Samen met onze specialisatie in bepaalde rechtsdomeinen, kunnen we nèt die originele & creatieve oplossingen uitwerken die een positieve impact hebben op het eindresultaat.

Kennis van de bedrijfswereld

Wij bestuderen uw probleem zowel in de breedte als in de diepte. Ons doel is u, als cliënt steeds het voordeel te geven in uw gespecialiseerd domein. Zodat u ten allen tijde de voorsprong kan behouden . Dit kunnen we doordat we de bedrijfswereld van binnen en van buiten kennen en vooral omdat we inzicht hebben in uw bedrijfstak.

Efficiënte structuur

Onze bedrijfsgrootte werkt. We zijn niet te groot en onpersoonlijk, maar ook niet te klein en ontoereikend. We zijn een goed gestructureerd, hecht team dat grondige vakkennis naadloos combineert met een multidisciplinaire manier van werken. Zo krijgt Lexeco de grootste problemen klein.