Lexeco sluit aan bij Monard Law

U kent Lexeco als een vaste waarde op de Antwerpse juridische markt met haar specialisatie in vennootschapsrecht, insolventierecht, publiek recht en milieurecht.

Youri Steverlynck, Inge De Haes en hunteam van advocaten kiezen nu resoluut om vanaf 1 september 2016 deel uit te maken van Monard Law, dat met meer dan 70 advocaten en vestigingen in Brussel, Antwerpen, Hasselt en Gent een toonaangevende speler is in Vlaanderen.

We willen daarmee inspelen op de groeiende behoefte aan een uniek aanspreekpunt.
Samen kan een full service dienstverlening worden aangeboden in 17 specialisaties, waaronder handelsrecht, vennootschapsrecht, M&A, sociaal recht, vermogensrecht, IP, IT, real estate, strafrecht en publiek recht. Net zoals Lexeco onderscheidt Monard Law zich door de sterke  betrokkenheid van haar advocaten en de praktische oplossingen op maat van haar klanten.

De Antwerpse vestiging van Monard Law wordt vanaf 1 september 2016 gehouden in de vertrouwde kantoren van Lexeco aan de Mechelsesteenweg. Wij blijven bereikbaar op de gekende nummers en adressen.
Wij vertrouwen erop U in de toekomst op deze wijze nog beter te kunnen bijstaan. Indien U nu al meer wil weten over de dienstverlening en de verschillende advocaten bij Monard Law kan U ook terecht op onze website www.monardlaw.be.