Inge De Haes

Inge De Haes is een ervaren zakenadvocaat met specialisatie reorganisatie en insolventie. Ze is ook curator van faillissementen bij de Rechtbank van Koophandel in Antwerpen.

Inge behaalde in 1995 haar master in de rechten aan de Universiteit van Leuven. Daarna volgde ze een postgraduaat maritieme wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. In 1996 werd ze lid van de balie van Antwerpen. Voor ze zich in 2001 bij Lexeco voegde, werkte ze in een vrij klein advocatenkantoor met de bedoeling haar eigen praktijk uit te bouwen. Sedert ze in 2008 partner van Lexeco werd, leidt Inge mee de handels- en insolventiedossiers. Samen met haar team geeft ze bedrijven en ondernemingen deskundig advies over contracten, pandrecht, zekerheden, vennootschapsrecht en aansprakelijkheid.

Met haar brede praktische kennis heeft Inge een diep inzicht in contractrecht, fusies en overnames, handel en distributie, de bouw- en vastgoedsector, de banksector, het verzekeringswezen en de dienstensector. Daarnaast is Inge gastdocent kredietbeheer en insolventieprocedures onder andere aan de Antwerp Management School van de Universiteit Antwerpen en EHSAL Brussel.

Bekijk de bio van Inge De Haes op de website van Monard Law.